Akademickie RPG
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Akademickie RPG

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Ground zero

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
noelle

noelle

Liczba postów : 51
Data rejestracji : 26/05/2008

Ground zero Empty
PisanieTemat: Ground zero   Ground zero Icon_minitimePon Maj 26, 2008 11:31 pm

kolorowe ściany, z ogromnymi kanapami, i stolikami.
Powrót do góry Go down
milagros

milagros

Liczba postów : 44

Ground zero Empty
PisanieTemat: Re: Ground zero   Ground zero Icon_minitimeWto Maj 27, 2008 12:27 am

więc siedziała i malibu sączyła.
przy barze!
Powrót do góry Go down
jeremy

jeremy

Liczba postów : 49
Data rejestracji : 27/05/2008

Ground zero Empty
PisanieTemat: Re: Ground zero   Ground zero Icon_minitimeWto Maj 27, 2008 12:27 am

nie ma baru nie wymyślaj, siedział obok niej i nażekał że mu nie dobrego seks on de bicza zrobili, grymasił!
Powrót do góry Go down
milagros

milagros

Ground zero Empty
PisanieTemat: Re: Ground zero   Ground zero Icon_minitimeWto Maj 27, 2008 12:31 am

ona słuchała go tyle, co ja disco polo. czyli wcale. oglądała się za miłymi chłopcami, który chodzi obok nich. znaczy tak wiesz, ogółem. - mm! kark mnie boli. - poskarżyła się.
Powrót do góry Go down
jeremy

jeremy

Ground zero Empty
PisanieTemat: Re: Ground zero   Ground zero Icon_minitimeWto Maj 27, 2008 12:33 am

wylał drinka o kolorze pomarańczowym, za sofę, i wyszczerzył się głupio do siędzącej w pobliżu, długowłosej blondynki. - od czego? - spytał, przyglądając się owemu karkowi. - za dużo schylania czy jak?
Powrót do góry Go down
milagros

milagros

Ground zero Empty
PisanieTemat: Re: Ground zero   Ground zero Icon_minitimeWto Maj 27, 2008 12:35 am

-skąd mam wiedzieć?! to twój ojciec jest lekarzem. - przewróciła oczami zerkając na nogi blondynki. - fuj, jaka kurwa. - mruknęła cicho i posępnie. ;d
Powrót do góry Go down
jeremy

jeremy

Ground zero Empty
PisanieTemat: Re: Ground zero   Ground zero Icon_minitimeWto Maj 27, 2008 12:37 am

spojrzał na blondynkę, a potem na nią, i zagryzł dolną wargę tódzież przygryzł, bacznie przyglądając się twarzy zbuntowanego anioła ;x
- ja też będę - powiedział dumnie, choc nie wiem czy miał byc z czego dumny, jak on nawet nie wie gdzie jest nerka ;x
Powrót do góry Go down
milagros

milagros

Ground zero Empty
PisanieTemat: Re: Ground zero   Ground zero Icon_minitimeWto Maj 27, 2008 12:40 am

-aha, jasne. - przeczesała mu dłonią włosy dumna z tego, ze to ona z nim siedzi tutaj, a nie tamte blondynka! uuuf. zmarszczyła swój uroczy nosek. - masz pryszcza, fuj! - jęknęła wpatrując się w jego brodę. xd
Powrót do góry Go down
jeremy

jeremy

Ground zero Empty
PisanieTemat: Re: Ground zero   Ground zero Icon_minitimeWto Maj 27, 2008 12:42 am

szkoda że nie łupież, xdddddddddddd
- zobaczysz, będę twoim peediatrom, albo nie ginekologiem - uniusł lewą brew, uśmiechając się przy tym kącikiem ust, i spojrzał na jej martini czy tam malibu nie pamiętam, nie spytał czy może sie napic, nie nie. szkocką zamówił!
Powrót do góry Go down
milagros

milagros

Ground zero Empty
PisanieTemat: Re: Ground zero   Ground zero Icon_minitimeWto Maj 27, 2008 12:45 am

-mam już ginekologa, zboczeńcu. - przewróciła oczami i napiła się malibu. tak, ja pamiętam. miała malibu. xdddddddddd - pediatra to lekarz dla dzieci, skarbie. ja nie jestem dzieckiem, już nie. - i założyła aż nogę na nogę.
Powrót do góry Go down
jeremy

jeremy

Ground zero Empty
PisanieTemat: Re: Ground zero   Ground zero Icon_minitimeWto Maj 27, 2008 12:48 am

podrapał się po nosie, mrucząc że nie jest zboczeńcem. - no to przecież możesz zmienic? - brzmiało to raczej jak pytanie retoryczne, bo wiedział iż anielica na niego leciała, koledzy mu donieśli xdddddddddddddddd upił szkockiej, i objął tę samą anielice ramieniem!
Powrót do góry Go down
milagros

milagros

Ground zero Empty
PisanieTemat: Re: Ground zero   Ground zero Icon_minitimeWto Maj 27, 2008 12:50 am

aha, ona na każdego leciała. xd tylko nie na tych co tak przed komputerem i w bibliotece non stop siedzą. xdddd - hm? nie zmienia się lekarzy, przykro mi. - spuściła wzrok na jego kroczę, oops?
Powrót do góry Go down
jeremy

jeremy

Ground zero Empty
PisanieTemat: Re: Ground zero   Ground zero Icon_minitimeWto Maj 27, 2008 12:51 am

zmienia sie, ja zmieniałam lekarza pediatre, można zmieniac. - można zmieniac. - wymruczał, zakładajac jej kosmyk włosów za uchem, kiedy tak patrzyła na jego krocze, widział,upz.
Powrót do góry Go down
milagros

milagros

Ground zero Empty
PisanieTemat: Re: Ground zero   Ground zero Icon_minitimeWto Maj 27, 2008 12:54 am

mwahhaha. ja też zmieniałam pediatrę. xddd - ale ja nie zmieniam. - trzymała się dalej swojego i uniosła głowę zerkając na niego. - jak tam na zajęciach? coś nowego?
Powrót do góry Go down
jeremy

jeremy

Ground zero Empty
PisanieTemat: Re: Ground zero   Ground zero Icon_minitimeWto Maj 27, 2008 12:56 am

-francuzica proponowała mi seks, wzamian za zaliczenie. - odparł marszcząc nos, i patrząc gdzieś, mru. - a u ciebie, z nauką? - czy gdzie ona tam była, co? xd - dalej obejmował ją ramieniem, mru.
Powrót do góry Go down
milagros

milagros

Ground zero Empty
PisanieTemat: Re: Ground zero   Ground zero Icon_minitimeWto Maj 27, 2008 12:59 am

-zgodziłeś się? - zmarszczyła czoło. - mm, u mnie wzorowo. - była prymusem! znaczy, hej, jest. ;c i ona chyba na studiach, albo jeszcze liceum. nie wiem. ;c położyła dłoń na jego udzie, mru.
Powrót do góry Go down
jeremy

jeremy

Ground zero Empty
PisanieTemat: Re: Ground zero   Ground zero Icon_minitimeWto Maj 27, 2008 1:01 am

popukał się w czoło, i nie chcący/ chcący? wylał wprost na jej dekolt torche szkockiej, licząc na " teraz to zlizuj" czy coś w tym stylu. prymusy są fajne!
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Ground zero Empty
PisanieTemat: Re: Ground zero   Ground zero Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Ground zero
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Akademickie RPG :: Urocze zakątki Los Angeles poza internatem . :: Kolorowe Drinki-
Skocz do: